KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁSOK KERTÉSZETEK ÉS FAISKOLÁK SZÁMÁRA

 

SM150 talajnedvességmérő

A mért adatok a HH150-es kijelzőn jelennek megAmikor termesztőközeg nedvességtartalmának gyors és pontos mérésére van szükség, az SM150 ideális mérőműszer

Az SM150 növények ezreinek ellenőrzését teszi lehetővé naponta. Könnyen használható a gyökerek megsértése nélkül és a HH150 egységgel kombinálva egyszerű, költséghatékony megoldást kínál a termesztőközeg nedvességtartalmának monitoringozására.

A mért adatok a HH150-es kijelzőn jelennek meg


A DELTA-T KÉSZÜLÉKEI BEVÁLT ÉS PONTOS ESZKÖZEI A KERTÉSZETI TALAJVIZSGÁLATOKNAK 

 

Gyors talajnedvesség mérés


Alkalmazás

A DeltaT SM150 nélkülözhetetlen eszköze a talaj nedvességtartalmának mérésére a következő területeken:

Kertészeti termelés

Kertészeti és mezőgazdasági termelés során egységes körülményet próbálunk biztosítani a növények számára, de mennyire sikerül ez a gyakorlatban és milyen hatékonyságú valójában az öntözés? Az SM150 masszív felépítése lehetővé teszi a napi használatát, miközben minimálisra csökkenti a közeg bolygatását vagy a gyökérzet károsítását a vékony, rozsdamentes acél érzékelőinek köszönhetően.

Faiskolák

A szabályozott deficitöntözési módszer alapján nevelt növények termesztése során a csökkentett vízmennyiséggel termelt zömökebb növények kevesebb gyomlálást és zöldmunkát igényelnek. Emellett azonban az öntözés irányításának és ellenőrzésének precízebb végrehajtására van szükség. Az SM150 ideális a konténeres növények közegének ellenőrzésére, a száraz foltok felderítésére és a szabályozott öntözés előnyeinek biztosítására a kockázati tényezők minimalizálása mellett.  

Kertépítés

Az öntözés elengedhetetlen feltétele a legtöbb kertnek, de a költségek és a túlöntözés okozta hátrányok jelentősek lehetnek. Az SM150 összekapcsolható az öntözgép automatikájával amikor a GP1-el egységgel használjuk vagy ellenőrizhető vele a meglévő öntözőrendszer  hatékonysága.


Előnyök

Az SM150 számos előnyt ötvöz, amely elengedhetetlenné teszi az öntözés és a termesztőközeg ellenőrzésénél.

Időt és pénzt takarít meg

Az adatok leolvasása pillanatok alatt történik, ezért növények százait ellenőrizheti naponta. Használatával megelőzhető a találgatás és a becslés, valamint biztosíthatjuk a növények számára optimális körülményeket.

Abszolút pontosság

Víztartalom ± 3.0%

Laboratóriumi pontosság

Az SM150 stabilan működik a hőmérséklet  és sótartalom széles tartományában. A gyártás során ipari minőségű csatlakozó és magas minőségű anyagok kerülnek beépítésre, ennek köszönhető az SM150 kiváló minősége.

Egyszerű használat

Helyezze az SM150-t a mérendő közegbe és nyomja meg az [on‑read] gombot:

Csekély beavatkozás

Az SM150 kis erőkifejtéssel be lehet szúrni bármilyen talajba, közegbe, ami megóvja annak szerkezetét a szonda körül és pontos mérési eredményt biztosít.    

Monitoring és ellenőrzés

Az SM150 egyaránt megfelel telepített és kézi használatra is és a GP1 adatgyűjtővel kombinálva öntözőgéphez kapcsolva.A beépített csatlakozó gyors és könnyű váltást tesz lehetővé az üzemmódok között.


Rendelési információk

SM150-KIT

Hordozható nedvességmérő csomag tartalmazza az SM150 mérőfejet, HH150 kijelzőt, 1m-es kábelt, kézikönyvet és hordozható táskát.

Külön rendelhető 

SM150

Nedvességmérő fejegység M12 csatlakozóval. Az NB kábelt külön kell rendelni.

Rendelhető kábelek az SM150-hez

EXT/5W-05

5m-es hosszabbító kábel, M12-es csatlakozóval.

EXT/5W-10

10m-es hosszabbító kábel.

EXT/5W-25

25m-es hosszabbító kábel.

SMSC/sw-05

5m-es kábel a csupasz vezetékek csatlakoztatásához a GP1 vagy DL6 adatgyűjtőhözr. Bármilyen hosszabbító kábellel használható max. 100 m-ig.

SMSC/lw-05

5m-es kábel a csupasz vezetékek csatlakoztatásához a DL2 egységhez.

SM150 tartozékok a földalatti telepítéshez

ML/EX50

0.5m-es hosszabbító cső

ML/EX100

1.0m hosszabbító cső

SM-AUG-100

45mm-es spirális csiga